MERSİN / AKDENİZ - Civanyaylağı İlkokulu

Etiket Sonuçları: MERSİN

Kültür izinde Mersin Mersin Belgeseli

Kültür İzinde Mersin Meyve Sıkma  Etkinlikliği

Okulumuzda 'Kültürün İzinde Mersin' projesi kapsamında yöremizde yetişen Narenciyeleri(portakal, mandalina, limon, greyfurt) meyve sıkacağında sıkarak meyve suyu elde edip doğal katkısız meyve suyu içme etkinliği yapılmıştır. Etkinliğimiz okulumuzun tüm sınıfları tarafından yapılmıştır.

3 OCAK MERSİN'İN KURTULUŞU

Mersin’inimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü sevinç ve coşkuyla kutluyoruz.

ATATÜRK EVİ ZİYARETİ

Okulumuz 2. Sınıf öğrenci ve öğretmenleri  ilimizde bulunan Atatürk Evi'ni ziyaret ettiler.

ZEYTİN TOPLUYORUZ, KIRIYORUZ,KURUYORUZ

Okulumuz 3. Sınıf  öğrencileri, ''Kültürün İzinde Mersin'' projesi kapsamında öğretmenlerinin rehberliğinde  okulumuzun bahçesinde bulunan zeytin ağaçlarından zeytin toplayıp ağaçtan soframıza gelene kadar zeytinin hangi aşamalardan geçtiğini uygulayarak öğreniyorlar.

Kültür izinde Mersin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

Okulumuzda Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikler yapılmıştır. Etkinliğimiz 100 yıllık resimli kronoloji şeklinde yaplmıştır.

'Kültürün İzinde Mersin' Etkinlikleri

Okulumuzda Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında etkinlik yapılmıştır. Etkinliğimiz yerel gastronomi ve yerel kıyafetler ile yapılmıştır.