MERSİN / AKDENİZ - Civanyaylağı İlkokulu

Civanyaylağı İlkokulu

Civanyaylağı Mahallesi 24107 Sokak No 27 Akdeniz / Mersin
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, • Değişim ve gelişmelere açık olan, • Milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, • Kendine güvenen, • Katılımcı, • Öğrenmeye istekli, • Sorgulayan, • Paylaşımcı, • Toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş fertler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin: • Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, • Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, • Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, • Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, • Olaylara çok yönlü, önyargısız ve tarafsız bakabilmelerini, • Liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.
2010-2011 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Beyaz Bayrak aldı.
Sabah 8:40 - 12:00 Öğlen 12:40 - 14:10
Ulaşım
Civanyaylağı, Bekirde dolmuşları 20 dakika aralıklarla okul önüne kadar gelmektedir.
Mersin il merkezinini kuzey doğusunda bulunmaktadır.
İl merkezine 8 km uzaklıktadır.